Vliegtracker

Alle vliegbewegingen van de hele wereld in onderstaand venster.

Als je met de muis over een betreffend vliegtuig heen gaat, dan krijg je het vluchtnummer naar voren.
Indien je met de muis klikt, dan krijg je aanvullende informatie met betrekking tot:
– welke vliegtuig
– de hoogte van vliegen
– snelheid van het vliegtuig
– vertrek locatie van het vliegtuig
– aankomst locatie van het vliegtuig

Veel plezier met de vliegtuig rader.

 • Ryanair: schaf onmiddellijk quarantaineplicht af voor gevaccineerde reizigers
  DUBLIN - Ryanair-baas Michael O'Leary wil dat het VK de quarantaineplicht afschaft voor gevaccineerde Britten die naar de EU reizen. Het Britse stoplichtbeleid faalt, aldus de Ier. O’Leary, nooit verlegen om een mening, noemt het huidige reisbeleid van de regering-Johnson ‘een puinhoop.’
 • TUI fly: vanaf 1 juli recordaantal wekelijkse vluchten naar Antillen
  SCHIPHOL - TUI fly vliegt met ingang van 1 juli veertien keer per week naar de Antillen, waarvan dertien keer naar Curaçao. Dat meldt een woordvoerster van TUI aan deze site. “Dat is echt een record te noemen; nog niet eerder hadden we zo veel vluchten per week naar de Antillen.”
 • Eerste 737 MAX eindelijk afgeleverd aan Ryanair en onderweg naar Dublin
  SEATTLE - Ryanair heeft eindelijk haar eerste Boeing 737 MAX in ontvangst genomen. Het toestel, een Iers geregistreerde 737 MAX-200, is op dit moment onderweg van Seattle naar Dublin. Ryanair heeft in totaal 210 van deze vliegtuigen in bestelling.
 • TAP zet komende winter koers naar Dominicaanse Republiek
  LISSABON - TAP voegt vanaf komend winterseizoen de Dominicaanse Republiek aan het routenetwerk toe. De Portugese luchtvaartmaatschappij zet vanaf thuisbasis Lissabon twee keer per week koers naar het onder toeristen populaire Punta Cana. TAP zet op de route de nieuwe Airbus A330neo in.
 • KLM heeft oosters netwerk weer bijna op oude niveau
  SCHIPHOL - KLM hanteert deze zomer nagenoeg hetzelfde netwerk in Azië en het Midden-Oosten als in 2019. Wel wordt er voorlopig aanzienlijk minder vaak gevlogen, aangezien de vraag naar tickets nog op een relatief laag niveau ligt.
 • Finnair gooit tarievenstructuur om en komt met Business Class Light
  HELSINKI - Finnair hanteert sinds deze week een gewijzigde tarievenstructuur. Voor zowel Economy als Business Class is nu een Light, Classic of Flex-optie beschikbaar. Volgens de maatschappij hebben reizigers daardoor zelf in de hand welke diensten ze willen afnemen en welke niet.