Vertrektijden vluchten Schiphol

In het onderstaande overzicht vind je een overzicht van alle actuele vertrektijden op Schiphol.
Door het klikken op meer informatie kun je meer informatie opvragen met betrekking tot: gate, bali en de check-in.
Staat de vlucht die u zoekt niet op de 1e bladzijde, dan kunt u navigeren naar de andere pagina’s.
Het is ook mogelijk om handmatig te zoeken op tijd, bestemming, vluchtnummer of vliegtuig.

 • British Airways start lijndienst tussen Londen en Bermuda
  LONDEN - British Airways vliegt vanaf 28 maart 2021 tussen Londen Heathrow en Bermuda. Een Boeing 777-200ER pendelt dagelijks op en neer tussen Groot-Brittannië en de zonovergoten eilandengroep in de Atlantische Oceaan. 
 • KLM: geen deal met piloten, reorganisatieplan wel naar Hoekstra
  AMSTELVEEN - KLM heeft op hoofdlijnen overeenstemming bereikt met alle vakbonden voor cabine- en grondpersoneel over reductie van de arbeidsvoorwaarden. Met de piloten werd geen akkoord gesloten, maar desondanks gaan vandaag de reorganisatieplannen naar minister Hoekstra.
 • Apache maakt voorzorgslanding in weiland bij Elburg
  ELBURG - Een AH-64 Apache gevechtshelikopter van de Koninklijke Luchtmacht heeft woensdagavond een voorzorgslanding gemaakt in een weiland bij Elburg. Volgens Defensie kampte de heli met een technisch probleem.
 • Nederlanders onder voorwaarden weer welkom in Suriname
  PARAMARIBO - Reizigers uit Nederland zijn, onder strenge voorwaarden, weer welkom in Suriname. Zij moeten bij aankomst een negatieve coronatest van maximaal 48 uur oud kunnen tonen, en zijn verplicht om tien dagen in quarantaine te gaan.
 • Ukraine International: later naar Brussel en Düsseldorf
  KIEV - Ukraine International Airlines verschuift de geplande hervatting van de lijnvluchten naar Brussel en Düsseldorf. Aanvankelijk zou er vanaf deze week weer naar beide bestemmingen worden gevlogen, maar dat wordt nu op z’n vroegst eind oktober.
 • Vakbond FNV Cabine bereikt akkoord met KLM
  AMSTELVEEN - Vakbond FNV Cabine heeft donderdagochtend na lang overleg een akkoord bereikt met KLM over een loonoffer en een sociaal plan. Het cabinepersoneel levert nu flink in, en er zijn afspraken gemaakt over garanties voor boventallig personeel.