Plattegrond Schiphol

Op deze pagina tref je een plattegrond van Schiphol aan.
Zo kun je de aankomst en vertrekhal op een plattegrond opvragen.
Eveneens is het mogelijk om een plattegrond op te vragen met de parkings welke op Schiphol zijn gelegen.

Liever de plattegrond opslaan of printen?
Dat is geen probleem, want je kunt de plattegrond makkelijk via de button downloaden.

 • Lufthansa-crew traditiegetrouw weer in Oktoberfest-kledij
  MÜNCHEN - Lufthansa zet ook dit jaar weer cabinepersoneel in met Oktoberfest-kostuums, ook al kan het feest vanwege corona niet gevierd worden. Op geselecteerde vluchten van München naar de VS en binnen Europa wordt de crew van dirndls en lederhosen voorzien.
 • Ryanair-passagiers geconfronteerd met seksend stel
  DUBLIN - Passagier Alan White werd deze week geconfronteerd met een exhibitionistisch koppel aan boord van een Ryanair-vlucht. Hij en enkele medepassagiers zagen hoe de vrouw seksuele handelingen bij de man verrichtte, ogenschijnlijk zonder enige schaamte.
 • Shell gaat duurzame vliegtuigbrandstof produceren in Pernis
  PERNIS - Shell gaat biobrandstof produceren in Pernis, bij Rotterdam. Er komt een nieuwe fabriek, die vanaf 2024 zo’n 820.000 ton duurzame vliegtuigbrandstof en hernieuwbare diesel, gemaakt van frituurvet en plantenresten, kan leveren. Het moet de grootste in zijn soort worden in Europa.
 • Pro-vleesactivist verwijderd uit KLM-vliegtuig
  ACCRA/SCHIPHOL - KLM heeft de Nederlandse pro-vleesactivist Nico van Staalduinen en een medepassagier woensdag uit een vliegtuig gezet dat vanuit het Ghanese Accra naar Schiphol zou vliegen. Hij voerde actie tegen het plan van KLM om mogelijk geen vlees meer aan boord te serveren, en vertoonde daarbij volgens de luchtvaartmaatschappij ontoelaatbaar gedrag. Zo zou hij […]
 • Eurowings opent basis in Stockholm
  STOCKHOLM - Eurowings opent komend zomerseizoen, dat eind maart van start gaat, een basis op de luchthaven van Stockholm (Arlanda). De prijsvechter stationeert daar vijf Airbus A320’s en 150 cabinemedewerkers om zeker twintig nieuwe lijndiensten te kunnen openen.
 • Arriva mag vanuit Groningen en Limburg nachttreinen naar Schiphol gaan rijden
  SCHIPHOL - De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft Arriva toestemming gegeven om vanaf 2023 nieuwe nachttreinverbindingen op te starten naar Schiphol. Volgens de ACM gaat dat niet ten koste van de NS, die concessiehouder is op het spoor rond de luchthaven.