Plattegrond Schiphol

Op deze pagina tref je een plattegrond van Schiphol aan.
Zo kun je de aankomst en vertrekhal op een plattegrond opvragen.
Eveneens is het mogelijk om een plattegrond op te vragen met de parkings welke op Schiphol zijn gelegen.

Liever de plattegrond opslaan of printen?
Dat is geen probleem, want je kunt de plattegrond makkelijk via de button downloaden.

 • Twente Airport eindstation voor Dragonair Airbus A320
  ENSCHEDE - Twente Airport ontving woensdagmiddag een exotische bezoeker. Een ruim 22 jaar oude Airbus A320 van Dragonair uit Hongkong landde op de luchthaven, die het eindstation zal worden voor het toestel.
 • Vierde Boeing 737 MAX voor TUI fly op weg naar Schiphol
  SCHIPHOL - Vakantievlieger TUI fly verwacht donderdag haar vierde Boeing 737 MAX, dat bevestigt een woordvoerder aan deze site. Het toestel vertrekt, als alles volgens planning verloopt, woensdagavond Nederlandse tijd van Seattle naar Schiphol, waarbij een tankstop wordt gemaakt op IJsland.
 • Airbus: continu twee piloten in de cockpit straks mogelijk niet meer nodig
  TOULOUSE - Het is binnen enkele jaren mogelijk niet meer nodig om continu twee piloten in de cockpit te hebben. Airbus en Cathay Pacific starten een proef, waarbij er langere tijd slechts één vlieger voorin zit. Dat meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden.
 • Finnair presenteert plannen voor winterseizoen: van Florida tot Thailand
  HELSINKI - Finnair heeft de plannen voor komend najaar en het winterseizoen 2021-2022 bekendgemaakt. De Finse luchtvaartmaatschappij zet onder meer in op lijndiensten naar verre zonbestemmingen als Miami in Florida en Bangkok, Phuket en Krabi in Thailand. In totaal zeventig bestemmingen worden bediend.
 • Aer Lingus stelt start trans-Atlantische vluchten vanaf Manchester uit
  DUBLIN - Aer Lingus stelt de start van twee nieuwe trans-Atlantische lijndiensten vanaf de luchthaven van Manchester met twee maanden uit. In plaats van 29 juli staat de opening van de routes naar New York JFK en Orlando nu gepland op 30 september.
 • Kunstmatige intelligentie moet vliegtuigonderhoud voorspelbaar maken
  DELFT - Onderhoud aan vliegtuigen kan efficiënter geregeld worden door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie. De TU Delft lanceerde woensdag een kennisbank waar stakeholders binnen de luchtvaart uit kunnen putten om hun MRO-processen te optimaliseren.