Meer

Op deze pagina tref je meer leuke en relevante informatie aan met betrekking tot Schiphol.

Plane spotters
Wisselkantoor
Vakantiehuizen Sardinië
Vliegtuigen volgen
Aankomsttijden Schiphol
www.goedkoopnaarschiphol.nl
Parkeren Schiphol

 • Lufthansa biedt vanaf volgende week Sleeper’s Row aan op zeer lange vluchten
  FRANKFURT - Lufthansa biedt vanaf 2 augustus Sleeper’s Row aan op zeer lange lijnvluchten. Door deze optie, die bij de incheckbalie of de gate geboekt kan worden, krijgen reizigers in Economy een speciaal rijtje stoelen tot hun beschikking om horizontaal te kunnen liggen.
 • Moederbedrijf British Airways en Iberia verkleint verlies in tweede kwartaal
  LONDEN - De International Airlines Group (IAG), het moederbedrijf van onder andere British Airways en Iberia, heeft het tweede kwartaal afgesloten met een verlies van 967 miljoen euro. Daarmee is het verlies van 2,2 miljard in dezelfde periode vorig jaar verkleind.
 • Schots jubileum voor KLM: route naar Glasgow bestaat 75 jaar
  GLASGOW - KLM viert deze week een bijzonder jubileum: de luchtvaartmaatschappij startte precies 75 jaar geleden een lijndienst van Schiphol naar Glasgow. Toen ging het elke week per Douglas DC-3 op en neer, nu zijn er achttien wekelijkse vluchten per Embraer of Boeing 737.
 • Groter dan verwacht verlies voor Air France-KLM
  AMSTERDAM - Air France-KLM heeft door de coronacrisis opnieuw een groot verlies geleden in het tweede kwartaal van 2021, maar de resultaten trokken wel aan op jaarbasis. Dit bleek vrijdag voorbeurs uit cijfers van de Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij.
 • Titan Airways vestigt dochtermaatschappij op Malta
  VALETTA - Titan Airways Malta heeft haar vliegvergunning binnen. De Maltese dochtermaatschappij van het Britse Titan Airways gaat van start met een Airbus A321 in passagiersuitvoering en twee A321P2F’s. In 2022 komen er nog eens twee A321-vrachtvliegtuigen bij.
 • Lager verlies KLM in tweede kwartaal 2021
  SCHIPHOL - KLM heeft vrijdagochtend over het tweede kwartaal een operationeel verlies van 185 miljoen euro gerapporteerd. Het verlies in het tweede kwartaal van 2020 bedroeg 493 miljoen, toen de coronapandemie op zijn hoogtepunt was. KLM-topman Pieter Elbers spreekt over "wisselvallig resultaten", maar de eerste tekenen van herstel worden duidelijk.