Hello world!

Hello world!

John No Comment
Uncategorized

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Leave a Reply

 • Vluchten tussen Groningen en Scandinavian Mountains jaar uitgesteld
  EELDE - Nadat de start eerder al werd uitgesteld, heeft organisator BBI Travel nu besloten dit winterseizoen helemaal niet meer van Groningen Airport naar Scandinavian Mountains te vliegen. De reden hiervoor is natuurlijk de coronacrisis en de bijbehorende reisrestricties.
 • Lufthansa ziet boekingen voor kerstvakantie toenemen, voert extra vluchten uit
  FRANKFURT - Lufthansa ziet het aantal boekingen voor de kerstvakantie de afgelopen tijd hard toenemen, op sommige bestemmingen met wel 400 procent ten opzichte van voorgaande weken. Om daaraan tegemoet te komen gaan de Duitsers extra vluchten uitvoeren.
 • Ryanair plaatst grote aanvullende order voor Boeing 737 MAX
  DUBLIN - Ryanair heeft een grote aanvullende order voor de Boeing 737 MAX geplaatst. De prijsvechter bestelt nog 75 van deze toestellen, waarmee het totaal op 210 komt. Het gaat om de MAX 8200-variant, de high-density versie van de MAX 8 met 197 stoelen aan boord.
 • Woede over nieuw afhandelingsbedrijf op luchthaven: 'Schiphol heeft lak aan personeel'
  SCHIPHOL - De SP in de Tweede Kamer en vakbond FNV zijn boos omdat Schiphol weer een extra grondafhandelingsbedrijf op het platform toestaat. Vanaf 1 februari gaat het bedrijf Viggo de afhandeling van Transavia - die tot nu toe door KLM werd gedaan - voor zijn rekening nemen.
 • NS-directie kleurt verder KLM-blauw
  UTRECHT - Eelco van Asch, momenteel nog Vice President Information Services & CIO bij KLM, wordt per 1 maart 2021 de nieuwe operationeel directeur van de Nederlandse Spoorwegen. Daardoor kleurt het bestuur van de NS nog verder KLM-blauw.
 • Europese RIVM: quarantaine voor vliegtuigpassagiers nutteloos
  BRUSSEL - Het Europees Centrum voor Ziektepreventie en -Bestrijding (ECDC, het Europese RIVM) concludeert in een gezamenlijk document met de Europese luchtvaartautoriteit EASA dat de quarantaineverplichtingen voor vliegtuigpassagiers nutteloos zijn. Doordat het virus toch al wijdverspreid is binnen Europa, dragen ze niks bij aan het tegengaan van de verspreiding van corona.