Contact

Heeft u een vraag of opmerking?
Chroom niet om de vraag te stellen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 • Air Belgium stuurt halve vloot naar langetermijnopslag
  CHARLEROI - Air Belgium stuurt twee van haar vier Airbus A340-300’s naar het Franse Tarbes voor langetermijnopslag. Door het uitstellen van de nieuwe lijndienst naar Mauritius en een gebrek aan vraag naar chartervluchten zijn de twee toestellen voorlopig overbodig.
 • TAP Air Portugal biedt onbeperkt binnen Europa vliegen voor een vaste prijs
  LISSABON - TAP Air Portugal biedt sinds kort de Unlimited Flight Pass aan: voor een vast bedrag één of twee maanden onbeperkt binnen Europa vliegen. Er gelden geen restricties, behalve dat er niet binnenlands gevlogen mag worden, en alle taksen zijn inbegrepen.
 • Failliet Jet Airways moet binnen zes maanden weer vliegen
  MUMBAI - De nieuwe eigenaars van het failliete Jet Airways willen zo snel mogelijk een doorstart maken. Binnen vier tot zes maanden zouden er weer lijnvluchten moeten plaatsvinden, zo meldt de India Times. De oorspronkelijke schuldeisers krijgen een aandeel in het nieuwe bedrijf.
 • Vizion Air breidt vloot uit met Dornier 328JET
  ANTWERPEN - Vizion Air biedt vanaf nu ook de Dornier 328JET aan. De op Antwerpen Airport gevestigde virtuele luchtvaartmaatschappij is een samenwerking aangegaan met het Deense JoinJet, dat de vluchten uitvoert.
 • Air Canada biedt VIP-vluchten aan naar vakantiebestemmingen
  MONTREAL - Air Canada voert rond de feestdagen vakantievluchten uit met heuse VIP-toestellen. Vier Airbus A319’s, die aan boord alleen Business Class-stoelen hebben, worden ingezet richting tropische bestemmingen in het Caribisch Gebied en op vluchten naar de VS en binnen Canada.
 • Drugscrimineel schopt stennis op vlucht van Curaçao naar Schiphol
  SCHIPHOL - Een 58-jarige drugscrimineel uit Haarlem heeft zich dinsdag ernstig misdragen op een TUI-vlucht van Curaçao naar Schiphol. Hij ging op de vuist met een andere passagier, gedroeg zich intimiderend en luisterde niet naar de crew.